Goed bestede dag.

Vanmorgen reden Miems en ik om half negen weg uit Vijfhuizen. Door de stromende regen kwamen we lekker op tijd aan in Ermelo. Het uitgebreid verslag van vandaag zal even moeten wachten tot ik bedacht heb hoe ik de foto’s van het toestel kan krijgen, nu ik het goede kabeltje niet bij me heb.  Voor nu laat ik het bij een paar foto’s gemaakt met mijn telefoon. Allereerst het miniquiltje dat Miems maakte voor in het poppenhuis. Het staat boven op haar naaimachine. en is ongeveer 12 X 16 cm.

Verder heb ik zelf heel wat lapjes gesneden en genaaid. Dit is de eerste van vijf rijen. Het schiet dat al aardig op met deze top.

Morgen meer….

Handtekening

Vrijdag Breidag.

Zelf heb ik deze week niet veel tijd besteed aan breien, dus hoef ik daar geen foto van te laten zien Gelukkig heeft Miems deze week wel vooruitgang geboekt. Kijk maar.

Links het begin van een paar sokken voor haarzelf. In het midden de sokken voor mijn vader. Het schiet al aardig op. En rechts het begin van een babysokje van de resten van haar vorige paar sokken.  Tot slot nog een foto van het minibabypakje dat ze breide in december.

Is het geen dotje?

Handtekening