172??

Er is slechts door een persoon een gokje gewaagd. Het is dus geen verrassing dat de lapjes naar Willeke gaan, maar hoeveel berichten heb ik nu inmiddels geplaatst?

Dit bericht is 183 en het bericht van afgelopen zondag was nummer 178. De gok van Willeke (172) kwam dus aardig in de buurt.

Smilefacethumbsupscamspam Please use the translate button.

Reminder

Even een herrinering. Tot vanavond tien uur heb je de tijd om een gokje te wagen. Hoe doe je dat? Laat een reactie achter bij dit berichtje. Zet in de reactie het hoeveelste berichtje jij denkt dat er op dat moment waren geplaatst op dit blog. Raad je het goed of zit jij er het dichtst bij dan krijg je de lapjes op de foto toegestuurd. Zomaar, verder hoef je niets te doen.

Reminder Just a reminder. There is still time to take a guess. Tell me how many messages I wrote on this blog. Leave this number as a comment to this messages. You have until ten o’clock tonight. Standard europa time.

Wat heb jij nu gedaan?

Sinds vrijdag hoor ik met enige regelmaat, Wat heb jij nu gedaan? Dit ging niet over mijn bezoek aan de kapper. Op vrijdag ben ik namelijk ook even langs de huisarts gegaan. Er zat sinds enige weken een wratje onder mijn rechteroog. Dit wratje heb ik weglaten halen. Aan de verdoving die werd ingespoten heb ik een blauwe plek overgehouden. Hier heb ik een foto zoals het er nu uitziet, alweer een stuk beter als zaterdag.

Oog_002 Please use the translate button.

Design

De kop van mijn weblog was mij al langere tijd een doorn in het oog. Daarnaast vond ik het ook tijd worden voor een verse profielfoto. Nadat ik vrijdag naar de kapper was geweest, heb ik gelijk maar een foto gemaakt. Zoals altijd, als het om een foto van mezelf gaat, vind ik hem niet fantastisch gelukt, maar het kan er mee door. Vanmiddag heb ik een foto van mijn paarse ballen en bellen quilt bewerkt tot een nieuwe kopfoto. Ik zit inmiddels een uurtje te klooien, maar dan heb je wel wat.

Time for a new portret of myself. I also changed the top picture. I took me some time to adjusted it to my wishes, but I am pleased with the result.