Add-a-quarter-lineaal Altijd handig!

Dit wordt het laatste bericht over de kerst van 2011. Tweede kerstdag waren we met het hele gezin bij elkaar. Inclusief de klienkinderen zitten we dan met dertien aan tafel. En dat past makkelijk in de kamer. Zo zag de tafel er bij het voorgerecht uit.

Voor het maken van deze lekkere patésterren kwam het add-a-quarter-lineaaltje heel goed van pas. Kijk maar. Achteraf bleek dat erop de verpakking ook lijnen waren geprint, maar dan had ik deze foto niet kunnen maken.

Tot slot een foto van het hele menu. En dan nu maar weer gewoon aardappels, groente en vlees eten, want zaterdag staan de oliebollen weer op het programma.

Groetjes Helma

 

Testjes???

Gisteren zagen de personen die mij via google reader een testberichtje langs komen. Ik zal nu maar even uitleggen waarom dat was. Na lang dubben heb ik een facebookaccount aangemaakt. Ik heb nog geen idee hoe ik dit account ga gebruiken, maar één ding weet ik wel. Het leek me handig als de berichten die ik op mijn blog plaats ook automatisch daar worden vermeld. Natuurlijk niet de hele tekst en foto’s, maar wel de titel en een samenvatting, dat is ook wat je ziet in google reader.

Om dit soort berichten te kunnen doorsturen, zonder verdere handelingen, heb je een plugin nodig. En daar moet je dan allerlei vakjes invullen met de juiste inhoud. En daarna ga je natuurlijk testen of het werkt. Nu ben ik  nog niet zo bedreven om dit soort dingen helemaal zelf te regelen. Gelukkig heb ik heen super handig broertje. En hij heeft dan ook de boel ingevuld en het testbericht verstuurd.  En het werkt nu. Daarom Theo bedankt!

Groetjes Helma