Wat is er zoal gemaakt.

Het is wel leuk al die verhalen over verwennerijtjes, maar wat is er nu met lapjes gemaakt. Hier een kleine impressie. Tulpen van Nell en Joke

De blokken van Carla.

De Kyotosterren van Anja.

De eerste NI-blokken van Willeke

En natuurlijk de eerste bootje voor de stichting Verdanda.

Dit is geen compleet overzicht, maar geeft wel een aardig beeld van onze activiteiten. Morgen hoop ik het een ander van mijn eigen werk te kunnen laten zien.

Handtekening

Aan alle kanten verwent.

De dag begon met een tripje naar de Scholekster. De quiltwinkel op Texel. Het allerleukste is dat ze niet alleen alle benodigdheden voor quilten verkopen, maar ook heel leuk serviesgoed. Tot nu toe knipoogde dat alleen naar me. Echter vandaag heb ik mezelf verwent met deze megamok en hem gelijk in gebruik genomen. Rechtsonder zie je een klein hoekje van mijn tasje in aanbouw.

Onderdeel van de midweek is ook de kleine verwennerijtjes die we voor elkaar meenemen. Het is een spontane geste waar ieder zijn eigen invulling aan geeft. Miems en ik vinden het leuk om iets te maken dat we vanavond heb het diner hebben uitgedeeld. Op deze manier konden we de groep weer eens heerlijk husselen. Iedereen ging bij zijn eigen naam zitten. De hexagonnetjes zijn niet alleen versiering van het kaartje, maar het zijn broches, dus herbruikbaar.

En dan wat aten we vandaag.  Als voorgerecht kregen we dit bord voor ons neus.

Waarna er een hoofdgerecht volgde dat er zo uitzag.

En tot slot ook nog dit overheerlijke dessert.

We gingen geheel verzadigd van tafel. Snel weer aan de slag in deze gezellige bende.

Handtekening