Stap voor stap.

Het opruimen stond vorige week op een laag pitje vanwege de andere activiteiten. Daar moest dit weekend natuurlijk verandering in komen. Eerst alle wol netjes geordend en opgeborgen. Daarna was het tijd om alle projectdozen door te kijken en dat leverde een hele stapel op.

IMG_1730

Na alles geordend te hebben, kwamen ook de dozen met stof met patroon en losse stof of patronen en kleine pakketjes aan de beurt. Inmiddels heb ik ook alles netjes op papier gezet, zodat ik me de volgende keer geen ongeluk zoek om een project te pakken.

IMG_1731

Weer een stap in de goede richting, nu slapen, morgen zien we wel weer verder.

Groetjes Helma

Bijna…

Nu ruim een week geleden was de UFO-bee. Ik had opgegeven dat ik de top van Cadance Court in elkaar zou zetten. Dit is de foto die op de beeavond genomen is.

b25f2c48-7a9e-4eca-8e1a-f06ad2652462

Schijn bedriegt, want al lijkt hij op de foto klaar. Op deze foto zie je beter wat het resultaat was.

IMG_1714

Op de eerst foto vulde mijn trui en broek optisch de midden cirkel. Nu moet ik alleen de echte cirkel er nog in zetten. Hij ligt al klaar.

IMG_1715

Groetjes Helma

Wachten.

Vandaag viel de derde levering van het verrassingsabonnement op de mat. De eerste streng is tot een sjaal gehaakt, de tweede ligt nog netjes in de doos te wachten op een patroon en ook de inhoud van deze doos moet even wachten tot andere projecten zijn afgerond. Voorlopig wel lekker even aaien. Het is superzacht.

IMG_1697

Groetjes Helma