Tussendoortje.

Eigenlijk stond het afmaken van de top van de Variahexagonnen op het programma, maar vandaag viel er een geboortekaartje op de mat. Natuurlijk ga ik voor deze nieuwe wereldburger iets leuks maken, dus ben ik gelijk maar begonnen. Alle materialen had ik al enige tijd in huis, maar pas nu ga ik beginnen. Hier een kleine blik op mijn project.

Handtekening

2 gedachten over “Tussendoortje.”

  1. Haha! Dit stofje heb ik ook net gebruikt, maar dan in een quilt voor onze jongste kleinzoon!

    Dat blokkenspel ben ik van de zomer mee begonnen. Ik vond het nogal lastig. Weet dat ik het nog niet af had in september. Waarschijnlijk in NL gelaten om af te maken, want ik weet hier niet waar het is. Ay ay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.