Langzaam maar zeker.

Het is bijna twee weken geleden dat ik een update gaf over de hexagonnetjesquilt. Toen liet ik alleen de gesneden randstof zien. Er is niet heel veel verandert, maar de eerste steken zijn gezet. De eerste hxagonnetjes zitten vast aan de randstof. Verder zie je vooral veel spelden. En een volgende update zal niet snel komen, aangezien ik me volgende week op Texel weer op iets anders ga storten. Voor die tijd wil ik in ieder geval de Capistrano afmaken, maar of dat reëel valt nog te bezien.

Handtekening

Eén gedachte over “Langzaam maar zeker.”

  1. Veel plezier op Texel Helma !
    Ik was er de week voor pasen en het was weer gezellig, lachen en wat een mooie werkstukken zijn er weer ontstaan!
    Hoe zet je de randstof om de hexagonnetjes? appliceren?
    H.G. Sytske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.