Onder tussen…..

De afgelopen week zijn de berichten over Miems werkstukken en andere zaken gegaan, maar onder tussen zat ik ook niet stil. Alleen vond ik mijn activiteiten niet het vermelden waard. Er lagen nog steeds een stapel kussen op een hoes te wachten. Daarvoor heb ik een berg stroken gesneden, die tussen boven- en onderkant stof genaaid moesten worden.

Inmiddels is deze berg stroken op en zijn de eerste hoezen klaar. Nog niet allemaal zijn ze klaar, maar inmiddels ben ik ook met een nieuw quiltproject begonnen. Ik had echt behoefte aan wat nieuwe inspiratie en uitdaging. Wat dat nieuwe project is hoop ik morgen te kunnen laten zien. Nu op tijd naar bed, morgen weer vroeg aan de slag.

Handtekening

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.