En wat is het geworden?

Gisteren was het weer een gezellige en geslaagde UFO-dag in Den dolder. De ochtend heb ik besteed aan het vast zetten van het eerste stukje baisband van de kletische knoop die min nieuwe handtas moet gaan worden. Als je goed kijkt, kan de zien dat het gele stuk vastzit.

Na de lunch ben ik begonnen met naaien aan het nieuwe project. De avond ervoor had ik de laatste stukjes uit de achtergrondstof gesneden. Het is net gelukt. Er zal straks geen stukje stof meer als de quilt klaar. (Annemieke en Marina, nog bedankt voor het meedenken als ik toch tekort zou komen) De eerste twee bogen zien er nu zo uit. Nog een paar lapjes te gaan en dan kan ik een blok in elkaar gaan zetten.

Handtekening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.