Een dagje Den dolder.

Gistermorgen was ik al vroeg op weg naar Den dolder. Wat een wind, mijn auto waaide bijna van de weg. Het was weer gezellig druk in de winkel. Eerst de uitleg van het nieuwe patroon van de MM-club. Dit is het voorbeeld dat Marina heeft gemaakt.

Daarna volgde de miniquiltjesclub. Er werden weer hele mooie resultaten geshowd. Dit is de maand maart van Bep. Alleen de schapen ontbreken nog.

Hermien had de top van de basisquilt af.

Ze had daarnaast ook het quiltje voor januari bijna af. (de sneeuw is er automatisch door google+ aantogevoegd)

Hermien was lekker op dreef, want ook de top van het verjaardagsquiltje begint vorm te krijgen.

Mieke heeft de eerste randen van de basisquilt gemaakt.

Bertine maakt haar basisquilt iets anders van maat, omdat hij anders niet kan hangen op de plek waar hij moet komen. Dit is haar top. Er komt nog wel iets aan de boven en onderkant.

Hieronder zie je de randen van Alie.

De laatste in deze rij is mijn eigen top van de basisquilt.

Wat is het toch leuk om allemaal verschillende versies van hetzelfde patroon te zien. Na de uitleg van de nieuwe patronen ging iedereen aan de slag met lapjes, behalve ik. Al aan het begin van de ochtend had ik het randje per week erbij gepakt en dat heb ik eerst afgemaakt voor ik verder ging met het maandquiltje voor april. Voor dat quiltje heb ik allerlei onderdelen op vliesofix overgenomen en dat is niet interessant genoeg om een foto van te maken. Het randje per week komt zo in een apart bericht.

Handtekening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.