Drie op een rij.

Gisteren vertrokken Miems en ik al vroeg uit Vijfhuizen. Al enige tijd stond op mijn wensenlijstje een bezoek aan het Quilt-Atelier in Sebaldeburen. Een extra reden om nu in de auto te stappen was de tentoonstelling van Ineke Vaillant’s quilts. Tegen elf uur kwamen we hier aan.

We werden hartelijk ontvangen door Trijntje en Grietje. Al snel zaten we aan een lekker bakkie koffie. Daarna kon het uitzoeken van stofjes beginnen. Wat een keus. Na wat schuiven is het dit geworden.

Ook Miems heeft stofjes bij elkaar gezocht, maar die heb ik niet op de foto gezet. Nadat we de lapjes bij elkaar hadden, moest er natuurlijk gekeken worden naar alle quilts van Ineke. Ik heb een filmpje gemaakt van alle foto’s. In het echt zijn ze nog mooier. Je kan ze morgen en zaterdag nog zelf gaan bekijken, daarna is er weer een andere tentoonstelling.

Na dit gezellige bezoek besloten we eerst te gaan lunchen.

Weer helemaal opgeladen, volgde we de aanwijzingen van tomtom om bij Cordi Atelier te komen. Nog zo’n walhalla van lapjes, wolletjes en andere creatieve materialen.

Ook hier gingen we niet met lege handen weg.

Tijd om weer naar huis te rijden. De rit verliep zo soepel, dat we op tijd waren om bij de Lapjesgaard nog even een lapje te halen voor een project waar ik eerder net te weinig stof had gekocht. Dat maakt het rijtje compleet.

Handtekening

5 gedachten over “Drie op een rij.”

  1. Lieve Helma, dank je wel voor deze fantastische kijk op mijn quilts. Super mooi gedaan! Lief van je dat je helemaal naar Sebaldeburen bent geweest. Dank zij de prachtige winkel en Trijntje is het best een leuke tentoonstelling geworden. Dank je wel Helma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.