En nog meer foto’s….

Vorige week zaterdag bezochten Miems en ik nog meer lokaties van het quiltfestival Groningen Noord. Deze keer heb ik er voor gekozen om de foto’s tot twee filmpjes te maken. In het eerste zie je de quilts die hingen in Eemshaven en de verschillende lokaties in Uithuizen.

Het tweede filmpjes bevat de foto’s van de verschillende tentoonstellingen in Rottum, Kantens en Zandeweer. Helaas hield de batterij het na Rottum voor gezien. Daarom zijn het aantal foto’s van Kantens en Zandeweer zeer beperkt. Soms is het slechts een foto van de lokatie.

In het dorpshuis ’t Schienvat te Kantens werden de quilts van de wedstrijd geshowd. Het thema dit jaar was “vlucht” Hieronder een foto van de winnaar ins de categorie Traditioneel-Eigentijds gemaakt door Lynn ten Kate.

Groetjes Helma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.