Ik wil mijn vlekken terug

Vandaag weer een dagje op de IPABO doorgebracht. Ik zal jullie niet vermoeien met de inhoud van de lessen. Dat is alleen voor mij interessant.

Wel plaats ik hier het resultaat van een cultuurdag van het vorige schooljaar. In tweetallen hebben we ons toen een dag lang bezig gehouden met animatie. We hebben als basis het verhaal van een kind genomen. Vervolgens hebben we alle benodigde figuren en het decor zelf gemaakt. Daarna hebben we er dit animatiefilmpje van gemaakt. Linda en Ik vonden het wel erg kort geworden, na alle uren die het ons gekost had om het te maken.  Een hele dag druk en dan heb je een filmpje van 44 seconden zonder geluid. Veel kijk plezier

Eén gedachte over “Ik wil mijn vlekken terug”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.