Testen en proeven.

Iemand in mijn omgeving was verrast met een soupmaker. Het leek haar een uitdaging om het aparaat te gebruiken, dus zijn we samen aan de slag gegaan. Alle ingrediënten werden in het juiste formaat en hoeveelheid in de kan gedaan. Vervolgens werd de deksel geplaatst en het juiste programma gekozen. De keuze was tussen Glad, half glad en met stukjes. Of zoals in het engels Smooth, half smooth, chunky. Hij kan ook alleen mengen, maar wij wilde soep. Na 25 minuten, waarin het apparaat soms stil, soms duidelijk aanwezig was, ging er een belletje af. Het advies was om de soep gelijk uit de kan te verwijderen om aan koeken aan de bodem te voorkomen, dus er stond een schaal klaar.
Dit was het resultaat. Een heerlijk wortel-koriandersoepje.

Groetjes Helma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.