Bestemming.

De labels die ik gisteren liet zien, hebben al een bestemming. De eerst moet worden genaaid op een quilt die ik mei 2015 af had. Het gaat om de quilt voor Femke. Van een goede vriendin kwam het verzoek of ik met de kleertje die haar dochter in het eerste half jaar van haar leven gedragen had een quilt te maken. Dit was toen het resultaat.

IMG_4788

Het shirtje en broekje dat er helemaal op zit, was het favoriet van de ouders.

IMG_4790
IMG_4789

Ik naaide halve kledingstukken op blokken, gebruikte ik de stof van een slaapzak met leuke tekst.

IMG_4791

Naast de stukken van de kleding, maakte ik ook hartjes en bloemen van de aangeleverde materialen.

IMG_4792

Wat ik echter vergat,over het hoofd zag, of niet nodig vond, vul maar in wat je denkt dat van toepassing is, was een label toevoegen. Daar kwam ik achter toen vorig jaar november het verzoek kwam om ook voor Esmee, dochter nummer twee, zo’n leuke quilt te maken. Jullie snappen vast dat het tweede label op die quilt moet komen. Ook deze keer weer een berg kleding.

IMG_4795

En een setje dat favoriet is en dus in zijn geheel op de quilt moet komen.

IMG_4796

Inmiddels zijn de eerste blokken klaar voor verdere verwerking.

IMG_1388

Groetjes Helma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.