Klaar voor de kou.

Ik had met mezelf de afspraak gemaakt, dat ik mijn winterjas pas tevoorschijn zou halen als mijn kol die ik daarbij wil dragen klaar was. Het patroon gaf aan dat je na 21 toeren kon afhechten. Ik had toen nog zoveel van mijn Unicat over, dat ik heb doorgehaakt. Tussendoor wel even gepast of de kol dan niet te krap zou worden.

Na 29 toeren was en nog een klein staartje over van de unicat, tijd om af te werken . Dit is het resultaat om mijn nek.

En dan nog een slechte selfie met mijn paarse winterjas erbij. De winter kan komen.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Klaar voor de kou.”

  1. Mooi geworden! Knap hoor. Ik heb wel leren haken, maar om d’een of d’andere reden wordt alles wat ik haak een trapezoide model. Ik zal toch ooit een les gemist hebben!! Zelfs keukendoekjes worden trapeze vorm!! Dit geeft echter wel een persoonlijk tintje aan mijn “produksels”….
    Wij zitten nog altijd in zelf-opgelegde “quarantaine” (doe wel zelf inkopen)
    Groeten, ook aan Miems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.