Vaatdoek-vrijdag 1

Het is niet het eerste vaatdoekje, maar wel de eerste keer dat ik officieel deze rubriek herhaal. Op de foto het resultaat met het bolletje dat ik vorige week liet zien en het bolletje voor de komende week.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Vaatdoek-vrijdag 1”

  1. Ik heb lol in jouw vaatdoekjes project. Zo heb ik leren haken. Mijn moeder maakte die altijd. Ik vond het zonde om ze te gebruiken omdat vaatdoekjes “altijd” in de kortste tijd permanente vlekken hadden. Wij gebruikten altijd witte katoen van een bekend Nederlands merk. Kan me nu niet herinneren hoe het heet. Iets met een vogeltje in het logo.
    Mijn voorkeur gaat naar de Tunische(?) haaknaald hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.