Projecttas Frederiek.

Het maken van een eigen projecttas voor hun haakwerk was het grote knutselproject van dit weekend. Natuurlijk werd er bij iedere gelegenheid gehaakt, maar dat zal ik aan het einde van dit bericht laten zien. Eerst krijgen jullie een uitgebreide blik op het resultaat van Frederiek. De voorzijde is voorzien van de stof die ze zelf heeft gekleurd met gelstiften en wascokrijtjes.

De dames hebben zelf alle stofjes bij elkaar gezocht in een paar van de vele bakken met stof die hier in huis zijn. Omdat er zoveel te kiezen is, bestaat de achterzijde uit andere stofjes.

En omdat er nog meer leuke stofjes waren, bestaat de binnenkant ook uit twee verschillende stoffen.

In het tasje zit naast hun haakwerk met een steekmarkeerder voor de sier (en omdat de dames het zelfde garen kozen uit elkaar te houden) en een steekmarkeerder in de laatste lus. Ook een paar andere dingen.

Als je goed kijkt zie je het roze appeltje aan de laatste lus van haar werk hangen. Het schaartje is alleen voor draadjes en in de naaldenkoker (staand naast de schaar) zit een naald zonder punt om draadjes af te werken. En natuurlijk een haaknaald. Tot slot nog een foto van het haakwerk tot nu toe.

Groetjes Helma