Door naar de volgende ronde.

Wat ik jullie niet heb laten zien, is dat ik beide sokken tegelijk ben gestart. De tweede sok had ik op een extra naald samen met de eerste opgebreid tot en met de hiel. Hier even een foto van de beide benen.

Na de hiel heb ik eerst een sok afgemaakt. En gisteravond heb ik hard doorgewerkt en de tweede sok ook gebreid. Dan volgt er een fotosessie, zodat ze kunnen worden goedgekeurd.

Een foto van de beide zijkanten met een centimeter om de lengte aan te tonen.

De andere zijkanten

Een foto van de hielen en dan zet je alles in je projectpagina op Ravelry. Vervolgens stuur je de mail dat je klaar bent. Het is daarna afwachten of ze goedgekeurd worden. Deze keer hoorde ik een uurtje later dat ze goed zijn en kreeg ik bovendien het bonuspatroon. Dat ga ik nu niet breien. Eerst verder met andere projecten die deze week stil hebben gelegen.

Groetjes Helma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.