Waar een studie al niet goed voor kan zijn.

Naast het op letten tijdens de lessen en het zorgen voor de juiste aantekeningen, heb ik vandaag optimaal gebruik gemaakt van de faceliteiten van de school.

Tijdens de open dag van De stofmeid (quiltwinkel in Borger) heeft mijn moeder de kalender van Piecemaker gekocht. Bij aanschaf van deze kalender krijg je ook het patroon van de quilt. Mijn moeder heeft het plan opgevat deze quilt ook zelf te gaan maken. Zij vond echter dat het een wandquiltje moest worden. het patroon van de quilt is 184 X 120 cm.  Een beetje te groot voor aan de muur.  Daarom heb ik de boel op het geavanceerde kopieerapparaat van de IPABO verkleind. Nu kan mijn moeder aan de slag. Hieronder een plaatje van de quilt zoals hij moet worden.

Kalender_2

2 gedachten aan “Waar een studie al niet goed voor kan zijn.”

  1. Hoi Helma, via willeke kom ik bij jou terecht en leuk om te lezen waar je mee bezig bent.Je jasje schiet al aardig op ben benieuwd naar het eindresultaat.
    Ik kom zo nu en dan even bij je buurten,groetjes Annie.

  2. O, die is wel heel leuk, hxe8. Hij staat voor mij in bestelling, nu maar hopen dat hij niet uitverkocht is bij de importeur.

Reacties zijn gesloten.