Blik vooruit……

Vorige week liep ik er al tegen aan dat mijn rooster niet meer in mijn agenda paste. Al verschillende afspraken en inleverdata in 2010.  Vandaag ben ik daarom maar vast op zoek gegaan naar een leuke nieuwe agenda.  Het was lastig kiezen, ook omdat ik genoeg ruimte in het weekend wil hebben om alle studieafspraken te noteren. De meeste agenda’s hebben voor het weekend een klein vakje voor twee dagen. En ik hou niet van die agenda’s waar er voor iedere dag een nieuwe bladzijde is, dan kan ik niet in een oogopslag zien wat er van me wordt verwacht in een week.  Het vrolijke plaatje op de voorzijde trok mijn aandacht en van binnen precies zo als ik het hebben wil. Dit is hem dus geworden.

Agende_006

3 gedachten aan “Blik vooruit……”

  1. Kijk: een goed begin is het halve werk. Leuk dat je nu ook “aan de blog”bent. Je staat al bij mijn favolijstjer. Nu nog zien hoe ik dat er op mijn blog bij krijg…

Reacties zijn gesloten.