Tatatadaaaaaaaa……..

Hij is helemaal klaar. Inmiddels heb ik het vandaag ook maar gelijk gedragen als jasje. Verschillende complimenten in ontvangst kunnen nemen. Er was zelfs iemand die pas na drie keer vragen geloofde dat ik het zelf gemaakt had.

ik ben zelf ook zeer tevreden over het eindresultaat. Het is dat de studie wacht, anders zou ik er gelijk nog een maken. Ik heb al drie leuke andere kleurcombinaties en vlakverdelingen bedacht, maar ja de studie gaat gewoon voor. Wie dat ik in de Herftsvakantie tijd vrij maak om nog een jasje te maken.  Maar nu eerst maar genieten van dit exemplaar. Hier de foto van het eindresultaat.Quiltje_2009_007

2 gedachten aan “Tatatadaaaaaaaa……..”

  1. Mooi ! Leuk! Vlug gedaan !
    Je zult vast plezier van het jasje hebben, het is op veel kleuren ook te dragen . Dat heb jew met iets paarsigs naar mijn idee.Groetjes Rini

Reacties zijn gesloten.