De Algemene tentoonstelling 2009

Vandaag is de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde van start gegaan. Deze keer geen lange reis, maar een korte rit naar Alkmaar. Om een half twee liepen we (Miems en ik) de Grote kerk binnen. Het was gelijk genieten. De eerste quilt die we zagen was de poster quilt, een grote paarse octopus.  Naast moderne quilts, hingen er ook verschillende traditionele quilts en variaties daarop. Een zeer gevarieerd geheel.  Ik vond het vooral leuk dat ze geprobeerd hebben om de verschillende quilts zo op te hangen dat bijv. allerlei variaties van Log cabin bij elkaar in de buurt hingen. Ook de quilts in het thema hingen netjes bij elkaar. 

Als snel kwamen we enkele bekenden tegen. Else, Carla en natuurlijk Willeke. Al deze dames heb ik leren kennen tijdens een midweek op Texel.  Willeke en ik moesten samen uitgebreid op de foto, we hadden beide onze jasjes aan van de laatste midweek. De resultaten van deze fotosessie komt op het webje van Willeke, althans dat veracht ik wel. Het was leuk om zo weer een paar bekenden tegen te komen. 

Natuurlijk waren ook verschillende winkeltjes aanwezig. Ondanks dat ik heel veel leuke dingen zag heb ik maar beperkt inkopen gedaan. Ik wilde nog wat over laten voor de bezoekers die na mij kwamen. Hieronder een foto van mijn buit.  Wat ik er mee ga doen hou ik nog even geheim, maar als je goed kijkt, heb je misschien wel een idee.Alkmaar_2009_quiltersgilde_051

Eén gedachte over “De Algemene tentoonstelling 2009”

Reacties zijn gesloten.