1000 en meer….

Zoveel Hexagonnetjes heb ik bijna geregen. Ik ga zo de laatst door mij gebruikte stofjes weer even verwerken tot een hexagonnetje. Het voorwerk is al klaar. nu alleen nog rijgen. Ik heb even een foto gemaakt van alle hexjes tot nu toe. Ze passen prima in deze doosjes van de heerlijke gouden bonbons van Ferrero. En ik vind het helemaal niet erg als er weer een doosje vol is. Ik ga door tot ik er 2000 heb en deze collectie heb ik gemaakt in enkele jaren. Ik weet niet meer precies wanneer ik ben gestart, maar ik verwacht nog wel even bezig te zijn voor ik er tweeduizend heb. En dan zal ik nog moeten bedenken hoe ik ze aan elkaar ga zetten, maar daar kan ik voorlopig nog rustig over dromen. Natuurlijk kijk ik op iedere tentoonstelling met extra belangstelling naar quilt waar in met hexagonnetjes is gewerkt.

Hexagon_006_2

3 gedachten aan “1000 en meer….”

  1. Zo dat is best een hele boel.
    Slim idee van je om die doosjes daarvoor te bewaren. Het zijn keurige doosjes, eigenlijk zonde om weg te gooien, maar ik heb niet als jij van die kleine projecten……..
    groetjes,

  2. Geweldig dat je dit laat zien. Ben op het moment (d.w.z. al weeeeeken) bezig om orde te scheppen inb mijn “stuff”… Het inspireert me weer verder te “ruimen”.
    Ik ben bezig om DOOOOOzen restjes te versnijden tot bruikbare vierkantjes in verschillende maten.

Reacties zijn gesloten.