Berenclub van start.

De tweede clubavond al weer. Vorige week alleen spelletjes doen, maar vandaag ook echt knutselen. Deze keer het versieren van een notitieblokje. Natuurlijk moet zo’n blokje dan gelijk in gebruik worden genomen. Als leiding wordt je dan gevraagd om er iets in te schrijven. En bedenk dan maar eens iets orgineels. Dit heb ik ervan gemaakt. Tot volgende week  bij de Berenclub Helma.  Na 25 keer deze tekst te hebben geschreven, toch wel een beetje een lamme hand, maar goed het werd zeer gewaardeerd en dat maakt alles goed. Hier nog even een foto van het voorbeeld dat ik enige jaren geleden heb gemaakt.

Notitieblokje_001

O, Ja  Voor de nieuwsgierige onder mijn lezers. Ik heb een prima eerste stagedag gehad. Het is een leuke klas en ook de mensen die er werken zijn allerhartelijkst. Wat mij betreft een prima start op een prima school.

Eén gedachte over “Berenclub van start.”

  1. Dat boekje komt me bekend voor Helm! En superfijn dat je eerste dag goed bevallen is! Daar ben ik blij om.. x

Reacties zijn gesloten.