Eenzaam hangertje

Het schaapje komt aan dit hangertje te hangen. Dit hangertje heb ik enige jaren geleden aangeschaft, maar tot nu toe heeft er nog niets aan gehangen. Toen ik de schaapjes-quilt zag tijdens de midweek, heb ik besloten dat ik juist dat patroon wilde gebruiken om eindelijk een quiltje voor dit hangertje te maken. Vandaag heel hart gestudeerd en dus geen steek verder gekomen met het schaap, maar morgen is er weer een dag.

Please use the translate button.

Schaapje_001_2

2 gedachten aan “Eenzaam hangertje”

  1. Is ook zo, senior moment…..had je me wel verteld.
    Zo heb ik hier nog een prachtige hanger met een knots van een libelle erop….moet ook nog eens iets aan komen te hangen…..
    groetjes,

  2. hahahaha je hebt je zeker net aangemald bij quilters bloggers…moet je eens zien hoeveel buitenlands bezoek je hebt gehad! Leuk he?

Reacties zijn gesloten.