kinderboekenweek 2

Enkele dagen geleden  maakte ik al melding van de kinderboekenweek. Toen liet alleen het kinderboekenweekgeschenk zien. Nu zal ik ook nog laten zien welk kinderboek ik niet in de boekenwinkel kon laten liggen. Het heet Overal en ergens. van het schrijversduo Arend van Dam en Alex de Wolf. Dit is het derde boek dat ze samen gemaakt hebben. Hun eerste boek,  Lang geleden.., is in 2008 bekroond met een zilveren griffel. Hier een foto van het boek en van de poster die bij het boek zit. Ik zie mezelf die poster nog wel eens ophangen in mijn klas.

Overal_en_ergens_002                                                                               

Overal_en_ergens_003A few days ago I mention the promotional week for books. this is the book I bought to get the special gift. this book came with a poster.

Eén gedachte over “kinderboekenweek 2”

Reacties zijn gesloten.