Stap 8

Het is gelukt. De knopen zitten aan de tas. Dit is het laatste bericht over deze tas. Nog even een foto van de tas met knopen. En een foto van een quilt in de tas. Er kan meer in dan ik had voorzien. De quilt die erin zit is 140 x 210 cm groot, en vult de tas lang niet helemaal. De tas is dus inderdaad geschikt om meerdere quilts voor een Show en Tell mee te nemen. Ik voeg ook nog even een foto van de quilt bij.Jelly_roll_003 Jelly_roll_004 30_mei_005

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Stap 8”

  1. Mission completed dus!
    Je bent snel genoeg, leuk dus dat je de uitdaging aanneemt en er in het nieuwe jaar mee wilt gaan beginnen.

  2. Wat een prachtige , heerlijk grote tas is het geworden Helma ! Nu ben je dus verplicht om met een volle tas met quilts naar Tessel te komen ! Dan is de tas ws. ook op zijn mooist ! “Je bent me zo’n handige vlugge tante “!
    Deze quilt liet je ons toch nog niet zien ? Of ligt dat aan mij ? Hij is fris en vrolijk ! Gr. Rini

Reacties zijn gesloten.