Inspiratie

Vandaag samen met Miems naar een workshop geweest in de Lapjesgaard. We werden om een uur verwacht. Het was al gezellig druk bij binnenkomst. Er lagen mapjes met lapjes, malletjes en het patroon al klaar. Gauw draad en naald gepakt en aan de slag. Na een uur nog een tweede variant aangeleerd, maar omdat alles met de hand werd gedaan, is er nog niets af.

Daarom zal ik hier een paar foto’s plaatsen van de quilts die gemaakt zijn door Lucy Huig. Zij verzorgde de lessen en is de bedenker van deze technieken. Ze heeft zelfs een prijs gewonnen in Waarle, maar juist van die quilt van ik vergeten een foto te nemen.  Ze noemt het 3D-quilten. Op de foto’s misschien lastig te zien, maar er zitten altijd flapjes aan die je kan omslaan.

Vouwquilt_001_2

Vouwquilt_004 Vouwquilt_002

Vouwquilt_005 Please use the translate button.

2 gedachten aan “Inspiratie”

  1. Leuk Helma , ik ken de methode van Lucie Huig , heb jaren geleden met haar in Waalwijk contact gehad ,
    heb toen nogal wat dia’s van haar werk gemaakt , is beslist interessant . Toch passen anderen het zelden toe , naar mijn idee.
    Je jasje vind ik enig .
    Groetjes , Rini

Reacties zijn gesloten.