Geluksvogel!

Images  Vandaag ben ik echt een geluksvogel. Toen ik vanmorgen naar mijn werk fietsen was het droog. Het waaide hard, maar het was een zijwindje, dus dat viel te behappen. Nadat ik bij mijn eerste klant was blijven lunchen. omdat het goot om twaalf uur, kon ik om half een toch weer droog overkomen naar de volgende klant. Het heeft de hele middag vervolgens gegoten tot een uur of vier. Maar toen ik om kwart over vier naar huis ging was het weer droog. Tien minuten nadat ik thuis was, kletterde de regen weer tegen de ramen.  Hoeveel mazzel kan een mens hebben op een dag.

Ik hoop dat mijn geluk morgen ook nog even duurt. Met mijn stageklas gaan we op de fiets naar een toneelvoorstelling. We moeten van Heemstede naar Haarlem. Dat is wel een half uurtje fietsen. Nu maar duimen dat het droog is als we op de fiets zitten.

Today I was a luckybird. I had to travel by bike. since it was gonna be a rainy day I wasn’t very happy about the bikerides. However, it didn’t rain when I was riding, before and after yes, but it was dry whenever I had to move from one place to another. Am I lucky or what?

3 gedachten aan “Geluksvogel!”

  1. Bofkont!
    Ik zal duimen voor droog en niet te winderig weer, behalve rugwind op heen en terugrit.

Reacties zijn gesloten.