De houten klaas

Na een ochtendje werken en een middagje aan de studie, ben ik vanavond heerlijk uit eten geweest met mijn jongste broertje. We kwamen in deze Brasserie terecht. Het eten was heerlijk en de porties waren zeer ruim. De bediening attent zonder opdringerig te zijn. We hadden rustig de tijd om tussen de gangen door bijpraten, al met al een prima avondje.

De_houten_klaas This morning I had to work. This afternoon Iwas busy with my study. Tonight I went to dinner with my youngest brother. We went to this place, called ’the wooden klaas’ The food was good and so was the service. In in all good evening.

Eén gedachte over “De houten klaas”

  1. Dat klinkt hartstikke leuk joh.
    Een avond met een gouden sterretje dus. Ik zie dat ik de 1200ste bezoeker ben…hahaha….heb ik nou wat gewonnen?

    grinnekende groetjes,

Reacties zijn gesloten.