Ufo

Ik heb het de komende dagen heel druk met de studie. Om jullie toch te vermaken en voor mezelf een beetje overzicht te krijgen, zal ik hier de komende dagen een aantal UFO’s (unfinished object) laten zien.

Het eerste da t ik tegen kwam, was dit borduurwerk. Mijn tienjaren project, waar ik al enige jaren geen steek meer aangedaan heb.

Ufo_002 Over the next few days I wil show some of the Ufo’s I have lying around. This is a project I haven’t touched in several years. When I started it, I planned to finish it in ten years time. Those ten years are almost up.Ufo_001

2 gedachten aan “Ufo”

  1. Leuk pakket weer van Thea Gouverneur. Deze ken ik niet. Bij mij lig tergens (?) zo’n zelfde iets, maar dan met soepen. Ik denk dat ik hem al een jaar of 15 heb liggen en eerlijk gezegd verwacht ik niet dat hij ooit af komt.

  2. Haha, Helma, ik heb ook nog een “paar” kruissteek werkstukken “in progress” liggen, en sommigen vast veel ouder! Wil je die erbij zetten??? Quilten is toch wel heel leuk, en als je dan ook nog werkt en studeert, heb je maar beperkte tijd voor andere zaken! Vandaar dat wij handwerk(st)ers zoveel in progress hebben…

Reacties zijn gesloten.