Bijwerken

Het is weer zover. Ik heb verschillende stapeltjes stof op mijn tafel liggen, omdat ik van die resten nog een hexagonnetje wil maken voor de collectie voordat ik de overgebleven stof in de voorraad opruim. Ik ben er, maar weer even voor gaan zitten. Na een klein uurtje heb ik de voorbereidende werkzaamheden gedaan. Nu alleen het echte rijgen nog. Dat zal de komende dagen tussen neus en lippen door wel gedaan worden. Het is weer een hele berg.

Wimmetjes_002 Time to make some hexagons. There was a small stash  forming on the edge of my worktable. I have to make a hexagon before putting the leftovers back in my stash. It took me nearly an hour to prepair them, but so far so good. I will finish them over de next days, every free minute a have, it will be hexagon-time.

2 gedachten aan “Bijwerken”

  1. Hoi Helma aan alle foto’s te zien ben je weer super ijverig en je jasje is erg mooi.Hoe groot wordt het project van de hexagoontjes?Groetjes Annie.

Reacties zijn gesloten.