3D-quilten

Het is alweer enige weken geleden dat ik samen met Miems een workshop 3D-quilten volgde in de Lapjesgaard. Lucy Huig heeft ons toen twee variaties aangeleerd. Ik heb de top van de eerste variant zo juist in elkaar gezet. De foto’s laten zien hoe het geheel in elkaar zit. De laatste foto laat zowel mijn top als die van Miems zien.  We kregen een helemaal voorbereiden stofpakketjes. Dat is dan ook de reden dat we precies hetzelfde eindresultaat. Ik moet de mijne alleen nog strijken. We gaan er twee kussenslopen van maken.  We kregen nog een techniek voorgeschoteld, die wil ik morgen verder in elkaar zetten.

Kerstkrans_002Kerstkrans_003

Kerstkrans_004_2 Kerstkrans_005_4

Kerstkrans_007Kerstkrans_009

Kerstkrans_010

Several weeks ago I went to a workshop about 3D-quilting. Together with Miems, I got to make ready to go sample. Everything was prepared, only the sewing had to be done. We will make two pillowcases of the tops. We learned another technique, I hope to finish tomorrow.