Goede voornemens???

Het begin van het nieuwe jaar nodigt uit tot reflectie en vooruitblikken. Het voorbije jaar is omgevlogen en is over het algemeen positief verlopen. Niet dat alles leuk en aardig was, maar ik kijk terug op een geslaagd jaar.

Voor het komende jaar wil eigenlijk gewoon doorgaan waar ik mee bezig ben. Werk en studie zullen weer het grootste deel van mijn tijd opslokken. Daarnaast hoop ik toch ook tijd vrij te maken voor famillie, vrienden en niet te vergeten mijn hobbies.

Op quiltgebied heb ik besloten om geen nieuwe projecten meer te starten tot ik weer iets af heb gerond. Ik zal daar gelijk al een uitzondering op gaan maken. De komende dagen ga ik me storten op een babyquiltje. Gijs (neefje) krijgt in februari een zusje. En voor dit grietje ga ik natuurlijk net als voor Gijs en Sara (nichtje) een quilt maken. Hier van zal ik voorlopig op dit blog niets laten zien, dat wordt even geduld hebben.  Verder heb ik besloten dat ik iedere week een NYB-blok moet maken voor ik aan een ander project ga werken. Op die manier verwacht ik de NYB-quilt voor de Midweek in mei af te hebben. Oeps nu heb ik mezelf daar zomaar een deadline gesteld en dat was ik eigenlijk niet van plan, want uiteindelijk gaat werk en met name studie voor het quilten.

Ach ja, goede voornemens……….

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Goede voornemens???”

Reacties zijn gesloten.