Een graadje meer

Op maandagmorgen kom ik altijd bij een klant die nog geen centrale verwarming heeft. Hij heeft altijd last van koude handen en vindt de huidige sneeuw en kou maar niks. Toen ik vanmorgen net binnen was, vroeg hij of ik even wilde kijken op de thermometer, die hij aan de muur heeft hangen, hoe warm het was. Ik moest eerst even goed kijken welke streepjes bij welke temperatuur hoorde, maar daarna kon ik hem melden dat het 26 graden was. Zijn reactie hierop was dat hij de kachel toch nog maar iets hoger ging zetten. Toen ik bezig was met mijn werk, had dat onderstaande plaatje tot gevolg. Zelfs het uitdoen van mijn vest maakte het niet echt beter.  De klant had echter nog steeds koude handen.

Stoom_uit_de_oren_2 Please use the translate button.

Eén gedachte over “Een graadje meer”

Reacties zijn gesloten.