Derde maandag in Januari

Vanmorgen hoorde ik op de radio dat het een zware dag zou worden. Het is vandaag namelijk de derde maandag in januari. En dat is volgens een aantal wetenschappers c.q. deskundige, de meest depressieve dag van het hele jaar. 

Ik heb er vandaag echter niets van gemerkt. Na een rustige werkdag, waarbij ik mijn creatieve vaardigheden weer nuttig heb kunnen inzetten, op weg naar de dixebtiste. Ik zag niet op tegen het bezoek, hoewel ik niet genoeg had gesport tijdens de feestdagen en ook niet heel erg streng was geweest voor mezelf als het om snoepen ging. Ik ben na de vakantie wel weer netjes begonnen met zwemmen en morgen staat de fiets weer klaar. Hoewel ik hoopte niet te zijn aangekomen, was ik daar toch wel bang voor. Dat was nergens voor nodig. Ik ben in december ruim anderhalve kilo afgevallen! Nu snap ik ook gelijk waarom mijn broek zo lekker ruim zat.

Mijn conclusie als het gaat over de derde maandag in januari; Een topdag, geen spoortje depressie te vinden.

Please use the translate button.

2 gedachten aan “Derde maandag in Januari”

  1. Jaja, alk die wetenschappelijk onderzocht zaken zoals deze blue monday, jij bewijst maar weer eens wat een onzin het is

Reacties zijn gesloten.