Nog een schat.

Een van de dingen die ik ook tegen kwam is dit kunstwerk. Het is gemaakt door Marrigje tijdens de handvaardigheidslessen op de middelbare school. Ik kreeg dit bijzondere fotolijstje gekregen voor mijn verjaardag. Fotolijstje zul je zeggen. Ja, het is een fotolijstje. Op de foto zie ik er een beetje jonger dan nu. Mar, kon jij je dit topstuk nog herinneren?

Opruimen_003

Opruimen_004_4

This is another treasure. My sister made this pictureframe for my birthday during her art and craftslesson in Highshool. A few years have past since these picture were taken. Mar, Can you remember when you made this beauty?

2 gedachten aan “Nog een schat.”

  1. Jeetje, wat gaaf dat je die nog hebt zeg! Ik was helemaal vergeten dat ik die ooit gemaakt heb.. heel erg leuk om hem weer eens terug te zien! En wat een grappige foto, dat is duidelijk wel even geleden.

  2. Dat is effe prachtig ?
    xd3ntzettend verrassend !
    Nooit wegdoen …..en dat was je ook niet van plan , hahaha ! Gr. R.

Reacties zijn gesloten.