Stok achter de deur

En toen was het alweer een februari. Van het plan om iedere week  een blok van de NYB te maken is nog niets terechtgekomen. Daarom heb ik besloten om iedere eerste dag  van de maand een update te geven. Deze keer zal ik even de stand van zaken laten zien. Er zijn twaalf blokken klaar. Verder heb ik acht blokken voorbereid. De bogen zijn genaaid, maar ze moeten nog aan elkaar worden gezet. En dan de grote vraag. Wat is het plan voor de komende maand?  Geen plan. Wel een update op een maart!

Update_003

Update_004

The first month of the year has pas and still I have to do the first stitch on the blocks of the NYB-quilt. Time to change the plan. From now on I will give an update on the first of the month. Here you see how far I am. Twelve blocks are finished. In the map eight blocks are prepared. Now I have to get started. The next update will be the first of march.

Eén gedachte over “Stok achter de deur”

Reacties zijn gesloten.