Ra Ra wat wordt dit?

Zoals ik in mijn vorige bericht al vermeldde, is het tijd voor een nieuwe stageklas. Het zoeken hiernaar heeft wel weer wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt. Vanaf de 16de zit ik iedere dinsdag in groep 3. Voor de leerlingen van groep 8 maak ik nu eerst een persoonlijk aandenken. Hier een paar foto’s van dit project. Jullie mogen raden wat ik aan het maken ben. Het moet nog onder de naaimachine, maar daar zal ik op zijn vroegste zondag aan toe komen.  Morgen overdag eerst naar school en daarna volgt nog een high tea met een paar vriendinnen. En dan…..

Strips_003

Strips_004

Strips_005

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Ra Ra wat wordt dit?”

  1. Hoi Helma, ik ben even op visite bij je en ik zie je bent weer lekker bezig en fijn dat het met je studie ook goed gaat.Ben wel benieuwd wat dit gaat worden dus je ziet me snel weer terug op je blogje,groetjes Annie.

Reacties zijn gesloten.