The Colourkitchen

Zaterdag ben ik ook nog uit eten geweest. Deze keer met Marrigje (mijn zus) ook weer in Amsterdam. We hadden om een vier uur bij de IPABO afgesproken. Het restaurant is daar vlakbij. Na onze auto’s voor de deur te hebben geparkeerd, hebben we de tram richting Theo genomen. Hij kon Marrigjes kledingadvies goed gebruiken. Het is gelukt om een paar broeken te scoren. Marrigje heeft voor zichzelf ook nog een rokje gevonden. Na deze snelle winkelactie moesten we ons nog enige tijd vermaken, omdat we pas om acht uur in het restaurant verwacht werden. We zijn op Theo’s voorstel gaan poolen. Zonder enige ervaring lukte het me toch om met een enige regelmaat een bal van de tafel te spelen. Voordat we er erg in hadden, was het tijd om de tram terug te nemen. 

We hebben gegeten in the colourkitchen. Ik ben vergeten een foto te maken van mijn bord.  We hebben de voorgerechten gedeelt. Mar had een groente curry en ik kabeljauw als hoofdgercht. De citroentaart met mandarijnenijs was heerlijk. Hier even een plaatje van het interieur van de zaak. Echt een open keuken, waar hard werd gewerkt.

Colourkitchen Please use the translate button.

2 gedachten aan “The Colourkitchen”

  1. Komt dat tegenwoordig vaker voor , zo’n grote open keuken ? Ziet er mooi uit , kan natuurlijk ook niet anders , maar txf2ch !
    Leuk hoor zo een avondje in A’dam doorbrengen !Gr. R.

  2. Dacht dat ik hier allang een berichtje bij had gepost, maar dat is dus niet zo.. was echt gezellig he?! xx

Reacties zijn gesloten.