Verder deze week.

Ik heb genoten van het mooi weer en van de narcissen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ze staan zowada nu na week nog netjes te bloeien.

Vinger_006

Verder kwam er een envelop binnen van de OEQC. Hier In de stickers die op de quilts enzo moeten worden geplakt. En niet belangrijk een toegangskaarten voor de tentoonstelling. Het lijkt net gisteren dat we vorig jaar onze quilt opgestuurd. Wat vliegt de tijd.

Vinger_005 This week I enjoyed the beautiful weather. Spring is in the air.  I also recieved the tickets and stickers for the quilt I entered in de OEQC. Time flies by. It feels like I have sent my quilt for last years show just yesterday.

Eén gedachte over “Verder deze week.”

  1. Best spannend als je quilt naar een tentoonstelling gaat. Ik moet de mijne nu onderhand maar eens af maken. Ben wel begonnen met doorquilten, maar nog geen 10% is af. Wordt dus een mooi klusje voor dit weekend.

Reacties zijn gesloten.