WOW

Wow_2 Loslaten

Al ruim een week geleden is het nieuwe WOW woord bekend. De afgelopen dagen heb ik lopen piekeren hoe ik hierbij een boeiend en relevant verhaal kon schrijven. Vandaag werd het me letterlijk in de schoot geworpen.

Vanmorgen niet geheel uitgerust opgestaan. Ik ben zolang mogelijk in bed blijven liggen. Nu snel een lunchpakketje maken en dan vertrekken. Ik pak mijn jas van de kapstok, loop terug naar mijn tas en realiseer me dat ik op de automatische piloot mijn oude winterjas wil aantrekken. Nee, je hebt een nieuwe jas, sufferd. Ik loop dus terug naar de kapstok. En daar beginnen de problemen. Mijn nieuwe jas hangt er niet. De eerste plek waar ik ga zoeken is de auto, ik had tenslotte gisteren mijn jas wel meegenomen, maar de hele dag in de auto laten liggen. Daarna volgen de twee andere kapstokken, mijn kamer boven, bij de wasmachine en ook alle stoelen en krukken worden onderzocht. Nog steeds geen jas. Inmiddels veel te laat, toch maar naar mijn werk gegaan. De hele ochtend tijdens het werk heb ik zitten prakkiseren waar mijn jas nou toch kon zijn. Aan het begin van de middag ging er een lampje branden. De jas hangt nog op school. Ik weet het zeker. Toen ik aan kwam,heb ik nog op het rooster in de garderobe gekeken. Ik kan me ook nog herinneren dat ik toen ik mijn jas op hing, moest denken aan luizenzakken die iedere basisschool te vinden zijn, maar niet op de PABO. En gisteravond heb ik tegen verschillende klasgenoten gezegd dat mijn jas in de auto lag. Ik heb absoluut geen jas mee naar huis genomen. Nu kan ik het loslaten. Zaterdag neem ik me jas wel weer mee.

4 gedachten aan “WOW”

  1. Jeetje wat zal je opgelucht zijn… lijkt me niets hoor om je jas gelijk al kwijt te zijn… dat zou ik ook niet hebben kunnen loslaten… 😉

Reacties zijn gesloten.