Brilletje

Sinds 1 december draag ik een bril. Nu de zon weer meer schijnt, merkte ik dat het toch wel handig is om een zonnebril te hebben. Bij  de brillenwinkel hadden ze een leuke aanbieding. Dit is het resultaat.  Nu is het afwachten wie het opvalt dat ik niet twee, maar drie verschillende brillen heb.

Bloemen_008 Since the first of december I am wearing glasses. With all the sunshine the last few weeks, I noticed a pair of sunglasses wouldn’t be a luxery. The glassesshop had a special offer. These are my glasses. Let’s wait and see who noticesse I have three different pair of glasses.

2 gedachten aan “Brilletje”

  1. Fijn dat je het even meldt, nu kan ik het ook eens opmerken. Mijn manco is dat ik dergelijke dingen nooit zie.

  2. Oh leuk joh!
    Ik ga er ook een achteraan, want een zonnebril met leesgedeelte lijkt mij ook eindeloos makkelijk.

    Groetjes en nog een paar nachtjes slapen!

Reacties zijn gesloten.