De juiste spullen

Het is soms een ware hel om de juiste kabels te vinden om voor elkaar te krijgen wat ik wil. Nadat ik vorig jaar zelf een dagje bezig ben geweest met het maken van animatiefilmpjes, heb ik steeds het plan gehad om ook thuis en in mijn stageklas hiermee aan de gang te gaan. De eerste stap daartoe heb ik enkele weken geleden gezet. De aanschaf van software was zo gepiept. En toen begon het gedonder. Ik heb de software op mijn laptop geinstalleerd, omdat ik die ook mee kan nemen naar mijn stageklas. Helaas was ik even vergeten dat ik een camera aan mijn laptop moest hangen. Het webcammetje dat ik heb, geeft helaas een heel slechte kwaliteit beeld, dus hoewel ik die met de laptop kon verbinden, was dat geen oplossing. Mijn videocamera heeft een aansluiting voor firewire, maar die kan niet rechtstreeks in mijn laptop. Vandaag heb ik daarom een verbindingskaartje gekocht. Zo juist heb ik het een en ander aan elkaar gekoppeld en tadaaaa. Het werkt. Nu ga ik slapen, maar morgen is het tijd voor het maken van een animatiefilmpje.

Spullen_001 Please use the translate button.