Plannen

Begin maart kwam het programma voor de midweek binnen. Toen vertelde ik al dat ik moeite had om tussen twee projecten te kiezen. Daarom ga ik er dan ook gewoon twee starten. Toen het patroon eenmaal gekozen was, moest er besloten worden welke kleuren ik zou kiezen. Dit is bij mij een heel proces. Ik hou van verandering. Ik wil mezelf niet herhalen. Ook heb ik gekeken bij de site van quiltershome bij de midweken. De fotoalbums van de laatste drie midweken tonen de resultaten van de deelnemers van die weken. Toch heb ik nog een ander idee opgeduikeld. Ik wil tenslotte een unieke quilt maken. Mijn idee maakt dat ik minimaal 48 verschillende stofjes nodig heb. Daarom heb ik alle kratten doorgezocht op zoek naar de juiste combinaties. Heerlijk is dat. Net als of je aan het winkelen bent, maar zonder dat je portemonnee leeg raakt. Dit is wat ik uiteindelijk wil gaan gebruiken. De witte of de zwarte stof zijn voor de achtergrond. Nu mag ik alleen nog bedenken wat ik met het andere project wil.

Koningin_002 Please use the translate button.

Eén gedachte over “Plannen”

 1. Ze wil wat anders dan anders…..
  hihihi…What’s new?

  Mooie kleuren Helma!
  Dit gaat lukken!!!
  Nog 2 nachtjes slapen!

  doeidoei

Reacties zijn gesloten.