Eindelijk….

Lotte is 12 januari geboren en nog steeds is haar quiltje niet af. Ze groeit als kool en is over het algemeen een tevreden dame. Hoogste tijd om haar quiltje af te werken. Vandaag is hij gequilt en heb ik de bies er aangezet. Die moet nog wel met de hand aan de andere zijde worden vastgezet. Daarom neem ik het quiltje mee naar Texel. Het label zal ik volgende week zaterdag maken. De quilt is nu dus bijna klaar voor gebruik.

Huisje_005

Please use the translate button.

Huisje_004

Eén gedachte over “Eindelijk….”

  1. Heel veel plezier, maar dat kan toch niet missen op Tessel/Texel?

    Je hebt dezelfde jellyroll voor beide quiltjes gebruikt, of is de ene de voor- en de andere de achterkant?? Vrolijk!!

    Toch wel lastig he, die jellyrolls allemaal schuin op de draad. Mijn oplossing is om het eerst met de RIJGsteek aan elkaar te zetten, dan is het gemakkelijker met de gewone stiksteek daarna. Wel een boventransportvoetje gebruiken, voor het rijgen zeker!

Reacties zijn gesloten.