De eerste blokken

De eerste vier blokken zitten in elkaar. Ik heb ze helemaal machinaal gemaakt. Ook de ronde naden. Tot nu toe leverde dat nogal eens problemen. Tijdens de midweek gaf Cuny een kleine demonstratie, die nu zijn vruchten afwerpt. Hier kan ik wel aan wennen. Zo gaat het allemaal een stuk makkelijker.

Crown_of_thorns_001 The first four block are ready. I completely made on the machine. The curvy seems includes.  Before this was always a nightmare, but Cuny gave a demonstration and here we are.

Eén gedachte over “De eerste blokken”

  1. Hxe9 dat wordt mooi Helma ze liggen nog niet zoals het moet zie ik maar het geeft al een heel leuk effect om er vier af te zien!
    Had ik nu maar even opgelet bij dat lesje van Cuny want ik doe de bochten met de hand…

    Groetjes Carla

Reacties zijn gesloten.