Nagekomen bericht.

Vanavond ben ik bezig geweest met het maken van hexagonnetjes. In dit berichtje vertel ik wat het plan is met al deze hexjes. Toen ik het zakje met alle benodigdheden pakte ging er een lampje branden. Ik ben een belangrijk onderdeel van de midweek totaal vergeten te melden. Op donderdagavond worden we door Ineke nog eens extra verwend. Deze keer een korte workshop, waarin we een scharenetuitje gemaakt hebben. Waarna we van allemaal een heel schattig, maar scherp schaartje cadeau kregen. Nu was dit voor mij de vierde midweek die ik meemaak. Daarom had de groep mede op mijn initiatief ook een aardigheidje voor Ineke en Judy (haar rechterhand tijdens de midweken) verzorgd. Tineke heeft een paar leuke handdoeken gemaakt en Miems een paar leuke zakjes met kip en haan motief. Foto's vind je hier.

Hexjes_001

Hexjes_002

Please use the translate button.