PLannen

Willeke en Cuny, Jullie vroegen je af wat ik nu weer van plan was met die stapel mooie rooie lapjes. Nu dat zal ik jullie graag vertellen. En meer… Ineke heeft toen ik op Texel was nog twee truien voor me geregelt om nog twee jasjes te maken. Ik zal daarbij niet alleen andere kleuren gebruiken maar ook heel bewust om gaan met licht en donker effecten. De rooie lapjes zijn dus voor een rood jasje. Daarnaast heb ik ook al een serie groene uitgezocht. De workshop die ik voor mijn verjaardag cadeau kreeg, moht ik ook twee meter stof uitzoeken in de winkel. Ik had al genoeg stof verzamelt voor de workshop zelf. Daarom heb ik deze stofjes uitgezocht om een leuk groen jasje te maken.

Ragtime_004 Nu ik het toch heb over de ragtimeworkshop. Naast het leuke kinderquiltje wil ik ook nog een lekkere zachte flanelquilt voor mezelf maken. In februari had ik bij Marina’s Quiltcorner daarvoor al stof gekocht. Na de workshop heb ik bedacht welke maat blokken ik wilde gaan gebruiken. Toen was het een kwestie van rekenen en helaas bleek dat ik niet de juiste hoeveelheid stof had gekocht om een quilt te maken in de maat die ik wilde. Vandaag heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en ben naar Den Dolder gereden om aan te schaffen wat ik nog nodig heb. Niet alle stoffen kon ik nog krijgen, maar gelukkig had Marina genoeg alternatieven in dezelfde kleurstelling. De stoffen op de groene flanel had ik al. De stoffen aan de rechterzijde op de gele flanel heb ik erbij gekocht.

Lapjes_001 Wat een plannen hxe9. Als ik het allemaal op een rijtje zet is het wel een behoorlijke lijst. Dit staat voor deze zomer op het programma : een rood jasje, een groen jasje, the crown of thorns, De NYB-quilt, De ragtime quilt, de cardtrick afwerken, een Label voor het quiltje van Lotte.

En dan zijn er ook nog de NI en ik heb nog een paar leuke boeken gekocht waar ook allemaal leuke patronen in staan die ik wel wil uitproberen, maar dat is voor …. ooit.

Please use the translate button.

2 gedachten aan “PLannen”

Reacties zijn gesloten.